vrijdag 31 december 2021

Top 5 van de meest bekeken blogberichten van 2021

Zo op de laatste dag van het jaar geef ik een terug blik op de meest bekeken blogberichten van 2021.
En dan heb ik het in die top 5 alleen over de berichten, die ik dit jaar op mijn blog plaatste. Want er zijn ook een paar oudere berichten die in 2021 heel vaak bekeken zijn.
Nou ja, laat ik er toch even 2 noemen.
Mijn allermeest bekeken blogbericht (en die steekt er echt met kop en schouders boven uit) is die waarin ik stap-voor-stap uitleg hoe je een easelkaart maakt. Ik denk dat dat blogbericht vaak op pinterest wordt gevonden, waardoor die zo vaak wordt bekeken. (Volg jij me eigenlijk al pinterest?)
En het blogbericht van de kaarten met de gehaakte mutsjes wordt ook heel vaak bekeken. Zo leuk om te merken dat deze nog steeds erg graag gehaakt worden!

En dan nu de top 5 van de meest bekeken blogberichten van dit jaar:


Op 5 staat het blogbericht 'Kerstpost'. In dat blogbericht liet ik een aantal kerstkaarten zien met mijn post-knipvellen.
Eigenlijk heb ik die vellen niet voor kerst ontworpen. Maar in dat blogbericht liet ik zien, dat je ze daar wel goed voor kunt gebruiken.

Het blogbericht plaatste ik in juni op mijn blog. Een jaar nadat ik de vellen ontwierp. Misschien een rare periode om kerstkaarten op mijn blog te plaatsen. Maar ik liet vorig jaar gedurende het hele jaar kerstkaarten zien, omdat er veel volgers van mijn blog het hele jaar wel met hun kerstkaarten bezig zijn. Misschien doe ik dat in 2022 wel weer.


Op 4 staat een heel recent blogbericht, die over het 16e vakje van de adventskalender van Marianne Design.
In dat vakje zat een stansje van een lakzegel. Blijkbaar zag niet iedereen wat je daarmee kon en daardoor is mijn blog vaak gedeeld. (Top als je mijn berichten deelt!)
Net als in het blogbericht dat op 5 staat, gebruikte ik in dit blogbericht ook weer mijn post-knipvellen.


Op 3 staat het blogbericht '5 kaarten met konijntjes'. In dat blogbericht laat ik allerlei kaarten zien, die ik met mijn konijntjes knipvellen heb gemaakt.

Op de konijnenvellen zitten namelijk ook handjes. Je kunt zelf kiezen waar je die plakt, zodat je het konijntje wat in de handen kunt geven. Daardoor heb je heel wat mogelijkheden met die vellen. En dat liet ik zien.


Op 2 staat het blogbericht '3 kaarten met een fiets'. Daarin liet ik diverse kaarten zien met het knipvel met de fiets.
Ik gaf er ook een handige tip hoe je een labeltje korter kunt maken.

Dat was het eerste blogbericht van 2021. Toen had ik nieuwe knipvellen met ramen en een fiets. Ook in 2022 kun je al snel nieuwe knipvellen van mij verwachten. Nog even geduld!

En op 1 staat het blogbericht 'Kraft kaarten met een winters landschap'. In dat blogbericht liet ik kaarten zien, die ik maakte met diorama stansen van Leane Creatief, kraft kaarten en witte waterverf.

Die kaarten maakte ik tijdens het CreaWeekend in Rijswijk. Tijdens de demonstratie op de beurs. Daarna nam ik ze mee naar de andere beurzen. En wat kreeg ik een leuke reacties op die kaarten!
Ik snap wel hoor, waarom dit blogbericht op 1 staat!


Dank jullie wel voor het bekijken van mijn blog in 2021!
Voor de leuke reacties op mijn blogberichten!
Maar vooral voor jullie aankopen naar aanleiding van die berichten. Aankopen op de beurzen of in de webwinkel. Daardoor maak je het mogelijk dat ik in deze rare tijden mijn bedrijf kan voortzetten en je van inspiratie kan voorzien.

Voor 2022 wens ik je een goed, gezond en creatief jaar! Maak er iets moois van!
En tot ziens. Ofline op de beurzen of de cursussen! En online op mijn blog of social media.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten