zaterdag 29 mei 2021

Demonstratie bullet journaling

 
Als je mijn blog regelmatig bekijkt, dan heb je deze bladzijdes uit mijn bullet journal al eens gezien.
Ik laat ze hier nog een keertje zien, omdat ik in mijn demonstratie van vanmiddag deze voorbeelden erbij heb. Die demonstratie laat ik zien in mijn digitale stand tijdens de online KreaDoe.

Ik maakte de pagina's in 'MyArtBook' van Papicolor.
Dat is een mapje met een ringmechanisme, waar je verschillende soorten papier in kunt doen. Er is dotted papier voor bulletjournaling, tekenpapier, aquarelpapier, kraft papier en zwart papier. Sommige papier/karton soorten zijn er in verschillende diktes.
Zo kun je zelf je favoriete papier of karton uitkiezen en er je journal mee samen stellen. Je kunt er dus een bullet journal van maken, maar ook een art journal. Of misschien wel een combinatie van beide.

'MyArtBook' is verkrijgbaar in 3 verschillende formaten: A5 (die gebruikte ik), A4 en A3.
Wil je ook met zo'n 'MyArtBook' aan de slag? Ik kan de mappen en het papier voor je bestellen. Je vindt het hier in de webwinkel.


Ik gebruikte mijn bullet journal tool voor het maken van de pagina indeling. Ook gebruikte ik de bullet journal stempels, die ik zelf ontworpen heb, bij het decoreren van de pagina's. Op die stempels zitten allerlei kleine icoontjes, de dagen van de week, cijfers e.d.

Ik maak de vakken eerst met potlood, dan ga ik stempelen. Na het stempelen teken ik de lijnen met watervaste pen. Daarna gum ik de potloodlijnen weg. (Tijdens de demonstratie liet ik zien hoe je dat met een elektrische gum doet.) Daarna ga ik pas kleuren.Voor deze pagina's gebruikte ik o.a.:

- MyArtBook map en papier: A5, dotted paper voor bulletjournaling
- bujo tool
- bujo stempels
- stempeltool
- zwarte stempelinkt
- zwarte pen
- fudenosuke pen (brushpen waarmee ik 'maart' schreef)
- ecoline brushpennen en distressinkt voor het kleuren
- elektrische gum

Hier vind je nog meer inspiratie, wat je met de bullet journaling tool kunt maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts with Thumbnails