maandag 1 juni 2020

Kadolabel met 3 plantjes


Zondag ruimde ik de tafel op, waar ik onlangs wat kaarten had zitten maken.
Er lagen ook wat uitgestanste figuurtjes, die ik te veel had uitgestanst en die ik dus niet gebruikt had.
Toen ik een stukje gevouwen kraft karton zag met het formaat van een kadolabeltje, besloot ik een kadolabeltje te maken met wat van de stansjes erop.
Dat is dit kadokaartje geworden.


Het leuke van dit kaartje is dat het allerlei elementen van verschillende kaarten heeft, die ik onlangs maakte.

Het kraft kaartje had ik op de verkeerde maat gesneden toen ik het labeltje met het theepotje maakte. Ik wilde toen een vierkant kadolabeltje. Deze is dat net niet, deze is 7 x 7,5 cm. Voor dit kaartje liet ik dat zo. In datzelfde blogbericht van de gestanste theepotjes, liet ik ook een kaart zien. Daarop zie je 2 kleine hartjes. Op die kaart zijn de hartjes roze. Maar ik probeerde toen ook wit uit. Die had ik nog over. Eentje daarvan plakte ik op het kadolabeltje.
Die hartjes-stans zit ook in die set van de stansjes met de theepot en de -kopjes, die ik voor die kaart en kadolabel gebruikte.

De bloempotjes en de plantjes had ik te veel uitgestanst toen ik de kaarten met de meubeltjes stansen maakte. Die kaarten zie je hier en hier.

De tekst 'hoera' had ik ook al uitgestanst, toen ik de kaart met het labeldoosje met het jasje maakte. Daar had ik de tekst 'van harte' op geplakt. Maar op die stans staat ook de tekst 'hoera'.
Ook het gestanste ringetje, rondom het gaatje voor het koordje, hield ik over toen ik die kaart met het labeldoosje maakte. Ik had toen namelijk wat knoopjes nodig. Daarvoor gebruikte ik het gaatje, dat uit het ringetje komt. Ik hield toen dus het ringetje over.
De stans van het ringetje zit in de stans-set van het labeldoosje.

Heb jij ook veel van die kleine uitgestanste figuurtjes?
Dan is deze vakjesdoos misschien een idee om ze op te bergen.
Deze vakjesdoos is nu in de aanbieding voor maar 3,95.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten