zondag 29 juli 2018

XXL bear Sunday gehaakt voor de Weversmarkt


Afgelopen woensdag stonden we op de Weversmarkt in Hoorn.
Even na 7 uur kwamen we aan op de markt. Wat waren we blij met de plek die we toegewezen kregen. Onze kramen stonden bij de kerk op het Kleine Noord. En uit ervaring van voorgaande jaren, wisten we dat we bijna de hele dag in de schaduw zouden staan. En met dat warme weer was dat wel heel fijn. En gelukkig was het af en toe ook nog even bewolkt.
Dat warme weer zal heus wel wat bezoekers gescheeld hebben. Maar er waren er toch nog veel, die gekomen waren. En zo leuk om te merken dat de bezoekers uit het hele land kwamen. Het is dan ook een heel gespecialiseerde markt op het gebied van handwerken, waarvoor de bezoekers best een stuk willen reizen.

De beer die je hierboven ziet ging ook mee als voorbeeld. De avond voor de Weversmarkt had ik de beer afgemaakt, zodat ze mee kon.
Het ontwerp is van Ilse Scheffer en we hebben er een pakket van.
In het pakket zit dik garen, waardoor de beer een stuk groter wordt dan bij de andere Funny haakpakketten.
Er zijn 4 pakketten met dit dikkere garen. Helaas zijn deze pakketten niet meer leverbaar bij de groothandel. Dus de pakketten, die we hebben zijn echt de laatste. Wil je er graag eentje hebben, wacht dan niet te lang met bestellen.
Het gaat om deze pakketten:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts with Thumbnails