dinsdag 22 oktober 2019

Informatie over KreaDoe: parkeren bij de jaarbeurs


Wij staan van woensdag 30 t/m zondag 3 november op de KreaDoe in de Jaarbeurs te Urecht.
We hebben standnummers 8F022 en 8F028 (workshops). De plattegrond staat inmiddels op de website van KreaDoe. Als je er op klikt kun je hem ook alvast uitprinten.

In dit blogbericht geef ik je wat informatie en handige links voor als je met de auto naar de beurs komt.
(Over goedkope toegangskaartjes schreef ik al eerder een blogbericht.)

Toen wij vorige week naar Tilburg gingen, reden we langs Utrecht en zagen dat er een omleidingsroute is naar de Jaarbeurs. Als je dus vanuit de richting Amsterdam over de A2 rijdt, kom je in de buurt van Maarssen gele bordjes met daarop 'Jaarbeurs' tegen. Ik vermoed dat je dan op een andere manier de stad in rijdt als gebruikelijk.

Op de website van de jaarbeurs vind je veel informatie over het parkeren.
Lees die vooral ook even door.

Er zijn namelijk verschillende tarieven op de verschillende parkeerterreinen rondom de jaarbeurs.
Er staat ook een plattegrond bij, zodat je kunt zien waar de verschillende parkeerplaatsen zijn. De KreaDoe is in hal 7, 8 en 9.
Heb je je keuze gemaakt, kijk dan ook even hoe je je navigatie moet instellen. Er staat bij welke straat je bij elke parkeerplaats moet intoetsen op je navigatie.

Ook tref je op diezelfde pagina van de Jaarbeurs informatie aan over de milieuzone, waar je niet mag rijden met een oude diesel. Twijfel je wanneer je een oude diesel rijdt? Je kunt op de pagina waar ze naar linken je kenteken invoeren, om te checken of je met je auto de milieuzone in mag.

Parkeer je toch liever voordeliger buiten de stad, dan vind je daar ook informatie op die website.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten