maandag 1 juli 2013

Nieuwe pakketten

Theezakjes-mapjes

We hebben 2 nieuwe pakketten gemaakt: een theezakjes-mapjes pakket en een nieuw voordeel-pakket met vlinders en bloemen.

Die theezakjes-mapjes hebben we onlangs tijdens een aanschuifworkshop gemaakt. Je kunt in de mapjes theezakjes schuiven. Maar het is ook een leuk mapje om geld in kado te geven.
Naar aanleiding van de aanschuifworkshop kregen we veel vraag naar de beschrijving. Vooral van geïnteresseerden, die wat verder weg wonen en daarom niet aan kunnen schuiven.

Inmiddels hebben we een beschrijving gemaakt met stap-voor-stap foto's. Daarbij hebben we de knipvellen, het karton en de labeltjes voor 4 mapjes gedaan, zodat je zo aan de slag kunt met dit pakketje.
Uiteraard kun je de mapjes nog verder versieren met lint, masking tape, stempels e.d.

Het pakket is verkrijgbaar in onze winkel en webwinkel.

Voordeel-pakket met vlinders en bloemen
En dan hebben we ook nog een nieuw voordeel-pakket gemaakt.
Voordeel-pakketten zijn goedkope pakketten van wat oudere knip-vellen en dessin-vellen. Van die wat oudere vellen maken we dan weer nieuwe kaarten. De kaarten van al onze voordeel-pakketten staan afgebeeld op onze website, bij 'voordeel-pakketten'.

Dit is een nieuw pakket met gele vlinders en blauwe bloemen. Dit voordeel-pakket is verkrijgbaar in onze winkel en hier in onze webwinkel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts with Thumbnails