dinsdag 2 juni 2009

Westfriese Tuinfair

Wat een prachtig weer en een unieke sfeer!
Dit pinksterweekend stonden we op de Westfriese Tuinfair. Dit evenement werd georganiseerd op een landgoed in Midwoud.
We hadden de beurs eerdere jaren al eens bezocht en dit jaar deden we voor het eerst mee. En wat hebben wij en de bezoekers genoten van het weer en de sfeer. Onze kramen stonden in de boomgaard temidden van brocante en andere sfeervolle kramen. Een fotogenieke omgeving, er liepen dan ook veel mensen met een fototoestel om hun nek. Ook het publiek genoot zichtbaar. Zittend op een strobaal of liggend in het gras werd er ondertussen gekeken naar de theater-acts die tussen het publiek gespeeld werden. Een prachtig tafereel waren de twee giraffen (steltlopers) die zich over het terrein bewogen. Ineens stonden ze bij het kraampje van de kunstschilder, een surrealistisch gezicht.
Kortom, een uniek evenement!

2 opmerkingen:

 1. Ik kan me goed voorstellen dat je zo genoten hebt. En dan was het ook nog eens zulk goed weer. Ik hoop dat je ook goede zaken hebt gedaan.
  Groetjes,
  Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Marjolein
  Het was een topdag , zaterdag in Midwoud , wij waren er vanuit Heemskerk voor het eerst , maar zeker niet voor het laatst.
  Leuke verrassing om jou en je moeder daar ook aan te treffen , en het was zoals altijd weer heel leuk om even een workshop bij je te doen !
  Groetjes [ ook aan je moeder ] Anita en Annemiek

  BeantwoordenVerwijderen