vrijdag 27 april 2018

De kaarten van de XL-aanschuifworkshop in een oranje-Koningsdag-versie


Jullie hebben vast wel gelezen dat we zondag 29 april een XL-aanschuifworkshop hebben.
Je kunt van 10.00-16.00 uur meedoen bij 3 verschillende workshops. Je kunt er eentje uitzoeken, of 2 of misschien doe jij ze allemaal wel.

Op dinsdag, woensdag en donderdag plaatste ik de voorbeelden op dit blog.
Vandaag maakte ik van elke kaart een oranje-Koningsdag-versie. 
Tijdens de XL-aanschuifworkshops maken we geen oranje versie, dan maken we het zoals je bij de vorige blogberichten kon zien. Wel kun je bij de workshop met de gestempelde tulpen kiezen met welke kleur je ze inkleurt.

De aanschuifworkshops worden gegeven van 10.00-16.00 uur in het dorpshuis tegenover onze winkel. Je hoeft niet te reserveren, als er plaats is kun je aanschuiven.
Wil je meedoen, neem dan wel basisgereedschap mee, zoals een schaartje, snijmesje, snijmat, liniaal, potlood e.d.

De workshops kosten € 5,- per stuk. Besteed je voor € 20,-, dan is er 1 workshop gratis, besteed je voor € 40,- zijn er 2 gratis en bij besteding van € 60,- zijn er 3 workshops gratis.
Je koopt je toegangskaartjes voor de workshop in de winkel.
Tijdens de workshop laat je je toegangskaartje aftekenen.
Daarna neem je je kaartje weer mee naar de winkel, waar je bij het afrekenen van je aankopen bij besteding van € 20,- je € 5,- voor het kaartje weer terug krijgt. (De kaartjes kun je ook nog in de maand mei inleveren.)
Zet ondertussen ook nog je naam en adres op de achterkant van het toegangskaartje, zodat je ook nog kans maakt op een kadobon.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten