vrijdag 29 april 2022

Kaarten met verkoopstalletjes (instagram live van 28 april)


Op 28 april ging ik live op instagram. Ik ging stempelen met de stempels met verkoopstalletjes van Carla Kamphuis. Ik liet zien hoe je stempelt, hoe je met maskeertape werkt en hoe je de afbeeldingen in kunt kleuren.

Er zijn 4 verschillende stempels met verkoopstalletjes:
- een bloemenscooter
- een foodtruck
- een planten handkar
- een bakkerij

De stalletjes zijn leeg. Daardoor kun je de attributen, om het mee aan te kleden, verwisselen tussen de verschillende stempels. Hierdoor heb je heel veel mogelijkheden. Ik laat er in dit blogbericht een aantal zien.
Tot slot zie je de kaarten, die ik tijdens de demonstratie maakte.

Bij deze kaarten gebruikte ik ook nog de volgende materialen:
- Marjoleine's kaarten: blauwe stippen, oker stippen, roze stippen met kaartenrekje, groene stippen, roze stippen
- aquarel karton
- Papicolor karton: mosgroen (951), mosterdgeel (948), marineblauw (969)
- kraftkarton
- stempel en stansje met kleine teksten en labeltjes
- stempel met klemmetje
- stans teksten
- stans bloemenrandje
- koord

Heb je de demonstratie gemist?
Je kunt het hier terug kijken op instagram of hier op YouTube.

Hierboven zie je een kaart, die gemaakt is met de stempel van de bloemenscooter.
Hieronder heb ik dezelfde scooter gebruikt, maar daar heb ik de scooter aangekleed met het stoepbord en de taarten van de stempel van de bakkerij.

Hierboven zie je een kaart, waar ik de stempelset van de foodtruck gebruikt heb. En hieronder zie je de foodtruck weer, maar dan ook weer met het stoepbord en een taart van de stempel van de bakkerij. Ook de tekst komt van de stempel van de bakkerij.
Bij de kaart hierboven heb ik de stempel met de planten handkar gebruikt. De klemmetjes komen van deze stempelset. En hieronder zie je dezelfde kar, maar dan met de ijsjes van de set met de foodtruck. Ook de tekst komt van die set.

 

Hierboven heb ik de stempels van de bakkerij gebruikt. En hieronder heb ik er een bloemenwinkel van gemaakt door de bloemen en de planten te gebruiken van de set met de bloemenscooter en de set met de planten handkar.

 

Tijdens de demonstratie op instagram maakte ik nog een kaart met een bloemenwinkel.
Die zie je hieronder.

Daarna gebruikte ik die bloemen- en plantenstempels ook bij de food planten-truck. Daarmee maakte ik het gezellige tafereeltje, die je hieronder ziet.


Vlak voor de live had ik al een voorbeeld van de bloemenwinkel gestempeld, maar nog niet ingekleurd. Dat deed ik uiteindelijk na de live. De kaart, die ik daarmee maakte, zie je hieronder.

Op donderdag 5 mei om 20.00 uur ga ik weer een demonstratie op mijn instagram account geven. Dan maak ik weer wat anders.
Kijk je mee?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts with Thumbnails