donderdag 31 augustus 2017

Nog meer ecoline kaarten


Jullie hebben vast al wel gezien dat we nieuwe data hebben gepland voor sommige populaire cursussen. En dat we nieuwe cursussen hebben gepland. Je vind ze allemaal op onze website.
Via onze webwinkel zijn ze te boeken. We staan namelijk op de Knotsgekke Kaartendagen in Den Bosch (donderdag 31 augustus t/m zaterdag 2 september). De winkel is dicht, dus we kunnen de telefoon niet aannemen. En we bekijken pas na de beurs onze mail. Wil je je dus opgeven voor één van onze cursussen, dan kun je dat via de webwinkel doen.

Tussen al die cursussen staat ook de cursus 'Meer met ecoline brush-pennen'. Daar hebben we nu ook een KERST-cursus van.
Ecoline brush-pennen worden veel gebruikt voor brush-lettering. (Wil je dat leren volg dan onze cursus 'Handlettering'.) Maar je kunt er ook stempels mee inkleuren en mooie achtergronden maken. Tijdens de cursus 'Meer met ecoline brush-pennen' maken we dus mooie achtergronden en kleuren we stempels op verschillende manieren in.
Bij de KERST-editie van deze cursus doen we dat ook, maar dan maken we kerstkaarten.

In eerdere blogberichten liet ik al wat voorbeelden zien. Hier en hier.
Vandaag weer een paar voorbeelden in andere tinten.
Bij de kaart hierboven gebruikte ik de rechte en de ronde stansmal met een kantje. Die stans gebruikten we een tijdje terug bij een aanschuifworkshop.
(Tijdens de cursus gebruiken we niet de stansen met het kanten randje.)
Vlak voor die aanschuifworkshop had ik de vlinder gemaakt toen ik de techniek voordeed bij de cursus. Het lag voor de hand om het één met het ander te combineren.

Verder gebruikten we bij deze kaarten nog de volgende materialen:
- aquarel karton
- stempel veren
- stempel vlinder
- stans 'groetjes'
- vierkante schulpmal
- crystal drops

Geen opmerkingen:

Een reactie posten