donderdag 25 november 2010

Museum - Challenge

Elke maand scrap ik een dagje samen met een vriendin. Marianne heeft bedacht om ons elke keer een opdracht te geven voor een spread. De uitwerking van deze challenge vind je op onze website. Kijk bij 'ideeën' en kies dan voor 'challenge'. De ene keer werken we een sketch uit, de andere keer maken we een spread met hetzelfde thema of we werken met hetzelfde materiaal.
We zijn druk bezig met onze vakantie-boeken en daarom was deze keer het thema 'museum'.
Helaas mag je niet in alle musea fotograferen. De kaarten in de museumwinkel bieden dan uitkomst. Vaak staan de kunstwerken nog beter op de foto, dan als je zelf de foto zou maken. Neem in een museum ook eens een folder mee om te gebruiken. Wil je de folder heel laten, maak dan een pocket, waar je de folder in kunt steken. Bij één van de spreads die ik voor deze challenge maakte, heb ik een pocket gebruikt.
Neem een kijkje bij de challenge en laat je inspireren...

1 opmerking:

  1. Je spread is prachtig geworden. Is het niet een idee om voor je klanten eens een challenge uit te schrijven. Ikzelf heb een eigen blog (als je daar kijkt zie je gelijk wie ik ben, diegene die af en toe langs komt in de winkel en in Oostenrijk woont) en kan het dan daarop zetten, andere bloggers kijken dan weer op mijn blog en kunnen doorgelinkd worden naar jullie site. Zo kan je ook weer nieuwe klanten aantrekken. Het is maar een idee, maar zo breng je je winkel wel onder de aandacht van een groot publiek.

    Lieve groetjes, Corinde.

    BeantwoordenVerwijderen