dinsdag 1 september 2009

Knotsgekke Kaarten èn Scrapdagen

Van 13 t/m 15 augustus stonden we op de Knotsgekke Kaarten èn Scrapdagen in Zwolle en van 27 t/m 29 augustus in Den Bosch.
Een hele gezellige beurs!
Het begint voor ons al een dag eerder met het inrichten van onze kraam. Gelukkig kunnen we onze bus tot de kraam rijden, zodat dat weer makkelijker is met uitpakken. Na een paar uurtjes is de kraam naar wens en noteren we nog even wat we de volgende dag nog meer moeten meenemen.
Die volgende dag zijn we al vroeg present. De laatste dingen worden op de kraam gelegd, de materialen voor de demonstratie of workshop worden neergelegd. Als we klaar zijn met de voorbereidingen, gaan we aan de koffie en thee met een broodje en koek. Vaak schuiven er collega's aan en maken we een praatje. Om 10 uur gaat de beurs open en zien we de bezoekers binnenkomen. Mede door de gezellige bezoekers wordt het weer een leuke dag. En zo volgen er nog twee dagen. Na afloop ruimen we op. Als we klaar zijn met opruimen, kunnen we nog niet met de bus de hal in. Gelukkig hebben we een karretje bij ons en brengen daarmee de spullen naar de auto. We keren weer huiswaarts. Tot de volgende beurs!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten