zaterdag 21 juni 2014

Canvasdoek maken bij uitgeverij Scala

Gisteren was ik bij uitgeverij Scala.
Je kent ze misschien wel van de tijdschriften 'Hobby handig', 'Creatief met kaarten', 'Cards en scrap', 'Kadoosjes', de 'Kerstkaarten special' en de 'CreAgenda'.
En binnenkort komen ze nog met een special over het maken van elastieke armbandjes.

Omdat ik wel eens een artikel schrijf voor de 'Creatief met kaarten' was ik, samen met nog meer schrijfsters, uitgenodigd voor een creatieve middag en een gezellige borrel.

Na de ontvangst met koffie, thee en cupcakes gingen we allemaal een canvasdoek maken. Er was ons gevraagd om dat in de kleuren van het logo van Scala te doen. Rood en grijsblauw. Ik had wat van mijn knipvellen in die kleuren meegenomen.
Ik maakte roosjes met de vellen met de rode bloemen. Daarmee maakte ik dit canvasdoek.
(Wil je ook zulke roosjes maken, kijk dan op onze website, bij 'werkwijzes', daar vind je een beschrijving.)


Hieronder zie je het resultaat van alle canvasdoeken.
Zo leuk om te zien hoe iedereen er iets eigens van maakte, in haar eigen stijl en met haar eigen favoriete technieken.
De canvasdoeken komen in het pand van uitgeverij Scala te hangen.
Na het maken van de canvasdoeken kregen we een rondleiding door het pand, daarna was de borrel met allerlei hapjes. Tijdens de borrel stonden we met elkaar te kletsen over het vak. Regelmatig werden er tijdschriften uit de rekken gepakt en lieten we elkaar zien wat we gemaakt hadden.

Ook gingen we nog met z'n allen en onze canvasdoeken op de foto. Die groepsfoto zul je vast wel in de tijdschriften van Scala tegenkomen.

Na afloop konden we onze werkstukken, die we eerder eens voor de tijdschriften gemaakt hadden, mee naar huis nemen en kregen we nog een goodie bag mee.
Het was een hele gezellige middag met al die creatieve mensen!

2 opmerkingen:

  1. Het was zeker een gezellige en creatieve dag met vele lekkere hapjes en drankjes. Leuk je weer eens gesproken te hebben, Marjolein.

    Groeten van Annette

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat ziet er gezellig uit! Mooie dingen zijn er gemaakt, je canvas is ook mooi geworden! Jammer dat ik er niet bij kon zijn, het is hier een beetje druk (en het was een beetje ver)
    Groetjes Boukje.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts with Thumbnails