maandag 4 september 2017

Van de ene beurs naar de andere...


Afgelopen woensdag gingen we in Den Bosch onze kramen inrichten voor de Knotsgekke Kaartendagen. Doordat de winkel dicht was en Marianne op de kinderen paste, kon ik dit keer weer eens zelf mee naar de beurs.
Nadat we de kramen ingericht hadden, gingen we op weg naar de B & B. Maar eerst nog even langs de traiteur om een maaltijd uit te zoeken. Omdat we daar al een paar jaar komen, herkenden ze ons al bij de traiteur.
Bij de B & B was het ook weer vertrouwd. Maar we waren er wel voor de laatste keer, want de eigenaren hebben hun boerderij verkocht.

Van donderdag t/m zaterdag was de beurs. Het was weer heel gezellig met al die leuke bezoekers en collega's.
Mam gaf tijdens de beurs een workshop en ik zat af en toe te demonstreren met het inkleuren van stempels met de Ecoline brush-pennen.

Toen de beurs afgelopen was, gingen we alles opruimen. En gelijk alle spullen verdelen. Sommige spullen gaan namelijk ook mee naar het CreaWeekend in Rijswijk (vrijdag 8 t/m zondag 10 september) en sommige spullen gaan weer terug naar de winkel. De winkel is namelijk deze week gewoon weer open van woensdag t/m zaterdag. Bovendien geef ik deze week nog 2 cursussen en zaterdags een demonstratie. De kratten voor de beurs zetten we aan de ene kant van de bus en die voor de winkel aan de andere kant.
Vanmorgen heb ik de kratten voor de winkel uit de bus gehaald en alvast wat opgeruimd.
De kratten, die bestemd zijn voor de beurs, kunnen in de bus blijven.

Naar het CreaWeekend in Rijswijk nemen we weer een ander assortiment aan producten mee.
We kunnen niet de hele winkel meenemen, maar nemen graag een bestelling voor je mee. Je kunt je bestelling in onze webwinkel plaatsen. Kies bij stap 1 bij 'betaalwijze' voor 'betalen bij afhalen'. Daarna kies je op welke beurs je het op komt halen.
Bestel het wel op tijd. Het liefst een paar dagen voor aanvang van de beurs.
Als we het niet in de winkel hebben, kunnen we het in sommige gevallen nog voor je bestellen.
Ook blijven we tijdens deze beurs vlakbij de beurslocatie slapen. Hierdoor gaan we niet naar de winkel, om de voorraad aan te vullen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts with Thumbnails