donderdag 30 maart 2017

3 kaarten met doodle stempels van Leane Creatief


Vorige week liet ik jullie al een babykaartje met rode gympen zien. Die kaart was gestempeld met één van de nieuwe doodle stempels van Leane Creatief.
Vandaag laat ik jullie ook kaarten zien, die ik maakte met de andere nieuwe doodle stempels.


De doodle stempels bestaan uit allemaal verschillende vlakken, die je in kunt vullen met doodles. (Maar dat hoeft niet.)
Je tekent de doodles met een micron pen. Deze is watervast, waardoor je de stempels, na het tekenen, in kunt kleuren met distress inkt.


In de nieuwe collectie van Leane Creatief zitten 3 doodle stempels. Gympen, veren en een autootje.De tekst op de kaart met de gympen is gestempeld met een babystempel van Eline Pellinkhof.
De andere teksten zijn gestempeld met een nieuwe felicitatie stempel van Marianne Design. (Een aanrader!)


Ben je ook gek op stempelen, kom dan op zaterdag 1 en zondag 2 april naar het stempelevent ARTSpecially in Nijkerk. Wij hebben er ook een stand en nemen voornamelijk stempels mee.
Wil je dat we andere producten meenemen, bestel ze dan in onze webwinkel. (Kies bij stap 1 bij 'betaalwijze' voor 'betalen bij afhalen'. Daarna kiest u op welke beurs u het op komt halen.)

Ga je in dat weekend liever naar een hobbybeurs waar je meerdere verschillende hobbies ziet, dan kun je naar het CreaWeekend in Rijswijk gaan. Dat is vrijdag 31 maart t/m zondag 2 april.

1 opmerking:

Related Posts with Thumbnails