donderdag 12 november 2015

Winterfair in Abbekerk op zondag 22 novemberOok dit jaar is er weer een Winterfair in Abbekerk.
Dat is op zondag 22 november van 11.00 tot 17.00 uur.

De Winterse fair is in het Witte Kerkje van Abbekerk. Ook de boerderij er tegenover, 't Regthuys (bijna naast de kerk) en onze winkel zijn open.

De standhouders op de Winterfair spelen in op de feest- en winterse dagen die voor de deur staan.
Zo vindt u een aanbod van bijvoorbeeld: speculaaskoeken, cadeautjes, decoraties, kleding en bijzondere handwerktechieken.
Wij geven in de kerk een demonstratie. Wat we laten zien is nog een verrassing.
Bij de koster van de kerk kun je terecht voor koffie, thee, of gluhwein.
Om 15.00 uur zal een jeugdensemble onder leiding van Ciska van de Willik een klein concert ten gehore brengen in het Witte Kerkje.
Buiten staat er een heerlijke notenkraam en een rijdende truck met lekkers. Nieuw dit jaar zijn de naar Zweedse traditie gemaakte Julbocken (kerstbokken).

In de boerderij verkoopt Aagje’s Dochter allerlei handgemaakte artikelen: babymutsjes, geitenwollensokjes, sleutelhangers etc. De opbrengst hiervan is geheel voor Orange Babies.

Het museum ’t Regthuys heeft boven een collectie authentieke gebruiksvoorwerpen, en beneden een prachtige authentieke gevangenis!

Onze winkel aan het Burgemeester P. Kromplein is tijdens de winterse fair ook open, waar je voor een workshop zo kunt aanschuiven. Wat we gaan maken lees je later.

Laat je inspireren tijdens de Winterfair!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts with Thumbnails