woensdag 22 juli 2015

Doodlen op een regenachtige markt


Vorige week stonden we op de weversmarkt in Hoorn.

Al vroeg waren we onze kraam aan het opbouwen toen het begon te miezeren. We besloten om de zeilen op te hangen en dat was maar goed ook. Want daarna begon het harder te regenen. Wat het vervolgens bijna de hele dag deed.
Erg jammer, maar toch was er belangstelling voor de markt.

's Middags begon het wat meer te waaien. Omdat we vlakbij de kerk stonden, hadden we daar behoorlijk last van. Het ene zeil wapperde los, onze folders en handel waaide over straat en de bak met wisselgeld viel om in een krat.
We ruimden het zeil op, gingen achter onze spullen aan (met hulp van wat voorbijgangers) en herschikten de kraam. De kwetsbare spullen gingen aan de kant.

We hadden allerlei producten bij ons, maar in dit blogbericht laat ik alleen de doodle-voorbeelden zien, omdat ik daarmee zat te demonstreren.


Ik had 's morgens nog zitten demonstreren met de Zentangle®-pennen van Sakura, maar 's middags ging dat niet meer zo goed vanwege het weer.Zoals je aan de vegen kunt zien, is de vlinder hierboven ook over straat gewaaid.


Hierboven zie je voorbeelden van de boom in verschillende fases.


Geknoopt

Ook kwam ik op internet nog een voorbeeld tegen van een getekende knoop.
Ik vond dat passen bij het thema van de markt en 'borduurde' er letterlijk en figuurlijk op door.
Er zit ook letterlijk en figuurlijk een 'rode draad' door de doodles, die ik maakte.

Borduren

Breien

Haken

Wil je ook de basis van het doodlen leren?
We geven er ook cursus in. Momenteel is er alleen op die van maandagavond 27 juli nog plaats. Heb je interesse in een andere datum, laat het ons dan weten. Wellicht prikken we nog extra data.
Meer informatie over ons cursusprogramma vind je op onze website, bij 'cursussen'.

Wil je thuis aan de slag? We hebben de Zentangle®-pennen van Sakura, allerlei boeken en de stempels van Leane Creatief in onze winkel en webwinkel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts with Thumbnails