dinsdag 24 juli 2012

Winkeltjesroute en toeristische tips

Zo nu en dan doen vakantiegangers onze winkel aan. Op weg naar Texel, de kust of een andere bestemming. En als ze dan toch in de buurt zijn, komen ze ook een kijkje in onze winkel nemen.

Ben je ook de vakantie of een dagje uit aan het plannen? Denk dan eens aan Noord-Holland!
Op onze website (bij 'toeristische tips') staan allerlei toeristische tips van musea en activiteiten bij ons in de buurt.
En vergeet dan niet om je fototoestel mee te nemen? Zodat je dat dagje uit vast kunt leggen en er mee kunt scrappen. Sfeer genoeg met al die nostalgie!

Westfriese Winkeltjesroute

En heb je zin om eens een rondje te fietsen door Westfriesland en dan allerlei leuke, unieke winkeltjes te bezoeken, dan is er voor jou een speciale fiets / auto route samengesteld. Een initiatief van een collega uit de buurt, die vroeg of ik ook mee wilde doen.
Deze Westfriese Winkeltjes route heeft zelfs de stimuleringsprijs gewonnen! En dat is weer een initiatief van de Westfriese Omringdijk.

De route gaat langs bijzondere, inspirerende winkeltjes die je moet weten te vinden!
Gezellig fietsen door Westfriesland staat garant voor authentieke lintdorpen, het weidse landschap, de boerenslootjes en de majestueuze stolpboerderijen met hun zwart witte koeien.
En wat is er dan leuker om af en toe zo’n prachtige winkel te ontdekken? Je zal verbaasd zijn over de unieke sfeer, het bijzondere interieur, de met zorg gekozen producten en de liefde die de ondernemer heeft voor het vak.

Haal bij ons of één van de andere winkels een uitgewerkte route op en ga lekker op pad!
Meer informatie over deze winkeltjesroute en de deelnemende winkeltjes vind je op de website (www.westfriesewinkeltjes.nl).

Veel vakantie-plezier!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten