vrijdag 14 oktober 2011

Morgen cursusdag


Zoals jullie inmiddels vast wel weten, is morgen onze cursusdag. We hebben er al veel zin in!

Afgelopen week zijn we druk bezig geweest met alle voorbereidingen.
Ik heb de workshops met alle cursusleidsters doorgenomen, alle kaartjes gesneden en de overige materialen en gereedschapppen ingepakt. Ook het rooster is gemaakt.

Tijdens de cursusdag gebruiken we het magazijn om allerlei producten overzichtelijk uit te stallen.
Gisteravond heb ik de tafels in het magazijn verschoven en ben ik begonnen met het inrichten daarvan. Op de foto's hiernaast kun je daarvan al wat zien. Vandaag ga ik verder met het inrichten van het magazijn.

Deze week zijn er veel producten binnengekomen en opgehaald bij diverse groothandels. Er zijn onder andere nieuwe cuttlebug mallen binnen.

Ook van het Engelse tijdschrift 'Creativity' hebben we het kerstnummer weer.
We hadden dat kerstnummer al eerder, maar toen was het al snel op. We dachten dat we het niet meer bij konden krijgen, maar hebben er nu toch weer wat binnen. Er zitten gratis stempels bij dit kerstnummer. Wees er snel bij, vorige keer waren ze zo op.


Tijdens de cursusdag van morgen zijn er ook twee demonstraties. Niet alleen voor de deelnemers aan de cursusdag, maar ook voor andere geïnteresseerden.
We demonstreren hoe je papieren roosjes maakt en we demonstreren het 'all in one'-systeem voor de cuttlebug.
Deze demonstraties worden gegeven in het dorpshuis tegenover onze winkel, aan het Burgemeester P. Kromplein in Abbekerk. De demonstraties zijn van 10.00 uur tot 16.00 uur. Wellicht tot dan!

1 opmerking:

Related Posts with Thumbnails