maandag 25 juli 2011

'Make and take' tijdens de aanschuifworkshops


Deze zomer zijn er veel aanschuifworkshops. Dit zijn korte workshops, waarbij je een kaart, spread of iets dergelijks kunt maken. Het maakt niet uit wanneer je begint. Als er plaats is, kun je aanschuiven.

Tijdens de aanschuifworkshops kun je soms ook nog een klein kaartje maken op ons terras. Een zogenaamde 'make and take'. Ook tijdens de laatste twee aanschuifworkshops kon dat. Nou ja, soms moesten we wat improviseren met een parasol in verband met de buitjes die vielen.

Vorige week maakten we een doosje met een roosje erop. Van de restjes van het knipvel kon je daarna nog een kadolabeltje maken, waarbij we gebruik maakten van de cuttlebug. Hierboven en hiernaast zie je wat kaartjes, die gemaakt zijn.


En tijdens de aanschuifworkshop van afgelopen vrijdag en zaterdag kon je stempelen met de nieuwe stempels, die ik vorige week bij de groothandel inkocht. Er werd een kadolabeltje gemaakt met een kerst stempel. De stempel werd ingekleurd met distress inkt.

Als het volgende keer ook mooi weer is tijdens de aanschuifworkshop, kun je na het aanschuiven ook weer een 'make and take' doen. De volgende aanschuifworkshops zijn op vrijdag 29 juli en zaterdag 30 juli en op vrijdag 5 augustus en zaterdag 6 augustus.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts with Thumbnails