vrijdag 3 september 2010

KreaDoe komt er weer aan!

Ja, de KreaDoe komt er aan! Over zo'n 2 maanden is het zover. Dat duurt nog even, zul je denken, maar achter de schermen zijn de voorbereidingen al lang begonnen.
Gisteren was er een bijeenkomst in de Jaarbeurs in Utrecht. Diverse sprekers verzorgden voor deelnemers aan 11 verschillende beurzen een informatieve middag. Ze gaven nuttige tips voor onze beursdeelname, waar ik zeker wat mee ga doen.
Bij de desk van KreaDoe kletste ik bij met collega's en de organisatie van KreaDoe vertelde van hun plannen.
Ben je nieuwsgierig? Kijk dan eens op hun site. Daar lees je bijvoorbeeld over de wedstrijd waarbij je met je zelfgemaakte kaart, sieraad, spread, schilderij of taart een busreis naar KreaDoe kunt winnen. Reuze gezellig, want je mag wel 30 vriendinnen gratis meenemen.
In de voorverkoop koop je je kaartjes met korting. Er zijn dit jaar verschillende kaartjes met pakketten. Naast het gewone kaartje (in de voorverkoop € 10,-) is er de tienerkaart (tieners van 13 t/m 18 jaar kunnen al voor € 5,- naar binnen, kinderen t/m 12 jaar hebben zelfs gratis toegang), de vriendinnenkaart (5 kaarten voor de prijs van 4) en voor wie aan één dag niet genoeg heeft, is er de passepartout waarmee je KreaDoe 2 dagen kunt bezoeken (voor € 14,-).
Voor een paar euro koopje er een voordelig pakket bij. Je kunt kiezen uit het Shoppakket, het Smulpakket en het Voordeelpakket. Op de site lees je precies welk pakket je moet hebben voor het voordeelmagazine (waarin wij ook een coupon hebben), de KreaDoe shopper (een tas, die volgens de meiden van KreaDoe heel mooi gaat worden) en / of koffie/thee met appeltaart.
Dat belooft zo wel een heel gezellige beurs te worden!
Klik hier om naar de site van Kreadoe te gaan en je kaartjes te bestellen.
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts with Thumbnails