dinsdag 22 februari 2011

Beurs opbouwen

Van woensdag 23 t/m zondag 27 februari staan wij op het Holland Flowers Festival (voorheen de Westfriese Flora).
Dit is de grootste overdekte bloementuin van Nederland met daarnaast een lifestylebeurs. De beurs is geopend van 10.00 tot 18.00 uur en op vrijdag tot 21.30 uur.
De beurs vond voorgaande jaren elders plaats. Dit jaar vindt het voor het eerst plaats bij de Agrioport. De Agriport ligt aan de A7, afslag Medemblik. En dat is zo dicht bij Abbekerk, dat we besloten hebben om op de beurs te gaan staan.
We staan er voor het eerst en zijn reuze benieuwd.
Het is heel fijn dat de beurs zo dichtbij is. En bovendien hadden we wel 6 (!!!) dagen om op te bouwen. Dat is voor ons een luxe. (Normaal gesproken hebben we één dag om op te bouwen en in te richten.)
Zaterdag heb ik samen met mijn ouders de stand in elkaar gezet. Zoals je op de foto ziet waren we één van de eersten. Gisteren hebben mam en ik de stand ingericht. En vanmorgen hebben we er nog het één en ander naar toe gebracht. In de loop van de week zal ik ook een foto van de ingerichte stand maken en op dit blog laten zien.
Tijdens de beurs hebben we een leuke beursaanbieding op de cuttlebug-mallen met de roze verpakking. Deze zijn € 4,95 en nu 3 voor € 12,50. En die aanbieding geldt ook in de winkel en de webwinkel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts with Thumbnails