dinsdag 31 mei 2016

Cursusdag

Mam is bezig met de voorbereidingen voor haar cursus.

Afgelopen zaterdag hadden we een cursusdag. We gingen de hele dag kaarten maken.
De cursisten kwamen van heel dichtbij, maar ook van verder weg. Zelfs uit Friesland en Brabant.

De stempelinkt staat klaar.


Omdat er zich veel dames voor deze dag hadden opgegeven, hadden we ook een zaaltje gehuurd in het dorpshuis tegenover de winkel. Hierdoor konden we de groep in tweeën delen.
Ik ging met mijn groepje in onze eigen cursusruimte aan de slag en mam zat met haar groepje in het dorpshuis. Na de heerlijke lunch van soep en broodjes in het dorpshuis, wisselden onze groepen en maakten we onze kaarten met de andere helft van de groep.

Vrijdags voor de cursusdag waren er allerlei nieuwe producten binnen gekomen van Marianne Design. Ik had er voor gekozen om een aantal van die producten te gebruiken tijdens mijn cursus.
Zoals bijvoorbeeld de stans, die je hieronder op de foto ziet.
Er was al een ronde variant, maar nu ook een vierkante. En die past heel goed bij mijn knipvellen met vierkante plaatjes. Bij de cursus van mam werd er veel gebruik gemaakt van de stansmachine.

Er werden verschillende technieken gebruikt. We gingen stansen en stempelen. En tijdens het stansen gebruikten we weer dat nieuwe handige Easy connect tape.

Uiteindelijk hadden de cursisten 9 kaarten (of 8 kaarten en een notitieboekje) gemaakt. Ze kregen na afloop nog een goodiebag, keken nog wat rond in de winkel en dronken nog een sapje op het terras voor onze winkel.

Met elkaar hadden we een hele gezellige dag!


Heb je ook interesse om mee te doen aan zo'n cursusdag?
Op zaterdag 18 juni geven we deze cursusdag nog een keer. Omdat we ook dan weer het zaaltje in het dorpshuis hebben gehuurd, hebben we nog een paar plaatsen beschikbaar.
Meer informatie over deze cursusdag lees je op onze website.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten