zondag 28 september 2014

'Kraamkadoosjes' voor de geboorte van een jongetje of een meisje


Onlangs zag je op dit blog al een schattig rechthoekig kadodoosje met een schaapje er op. Mam heeft ook nog twee ronde doosjes gemaakt.
Baby sokjes of iets anders kleins er in en je hebt een leuk kraamkadootje voor de geboorte van een jongetje of een meisje.

Ze gebruikte daarbij het volgende:
- knipvel met blauwe slofjes
- knipvel met roze slofjes
- achtergrondvel baby blue dot
- achtergrondvel baby pink dot
- ronde stansmal met schulp
- label stansmal rechthoekig
- label stansmal ronde hoeken
- tekst stempel 'Baby boy / bundle of Joy'
- tekst stempel 'Lief meisje / Welkom op de Wereld'

Die leuke baby tekst stempels zijn er ook met de teksten: 'Baby girl / Welcome to the World' en 'Stoer Jongetje / 10 vingertjes & 10 teentjes'.

In onze webwinkel vind je de knipvellen op thema terug. Zo ook het thema 'baby en kinderen knipvellen'. Daar vind je nog meer knipvellen voor geboortekaartjes, kraamkadootjes, etc.

T/m 4 oktober hebben we ook allerlei 'geboorte-aanbiedingen' in de winkel en in de webwinkel. Dit om te vieren dat Marjolein en Lukas een zoon hebben gekregen; Siem!
Bij die aanbiedingen zitten onder andere de knipvellen met de babyslofjes, maar er zijn ook andere babyknipvellen in de aanbieding. En verder zijn er aanbiedingen op onder meer brads met babyvoetjes en babyhandjes, blikken meisjes en jongetjes en foamblokjes.
Doe er je voordeel mee. Klik hier om naar de aanbiedingen in de webwinkel te gaan.
1 opmerking:

Related Posts with Thumbnails