vrijdag 20 januari 2012

High tea

Vorig voorjaar had ik samen met een paar vriendinnen een high tea. Iedereen zou wat lekkers en thee meenemen. Ik besloot cupcakes te maken. Het hele bak-proces legde ik vast met het fototoestel. Die foto's zou ik vast nog wel eens voor een scrap-project kunnen gebruiken.
Toen mij werd gevraagd een artikel te maken voor de creatief met kaarten, besloot ik de foto's te gebruiken. De kaarten zijn erg smakelijk geworden.

Vorige week kreeg ik een telefoontje van de redactie. Er was helaas geen plaats in het tijdschrift voor dit artikel. Gelukkig waren ze wel zo vriendelijk om me het artikel te mailen, zodat ik het toch met jullie kan delen. Hier kun je het vinden.

In onze webwinkel kun je een pakket bestellen met de materialen erin. Ja, ook de foto's zitten er in, zodat je de kaarten precies zo kunt maken. Maar je kunt ook een setje foto's bestellen.

1 opmerking:

  1. jammer dat er geen ruimte meer was om je artikel te plaatsen. gelukkig kunnen we er op deze manier toch nog van genieten. ziet er allemaal mooi en smakelijk uit. Groetjes Esther

    BeantwoordenVerwijderen