woensdag 27 oktober 2010

12,5 jaar!


Deze week bestaat mijn winkel 12,5 jaar!
Ik begon in april 1998. Niet lang daarna begon ik met het ontwerpen van een eigen collectie knip-vellen. De vellen namen we mee naar de beurzen waaraan we deelnemen, waardoor een breed publiek met de vellen kennis maakte. Ze werden zo populair dat ik gevraagd werd voor het schrijven van hobbyboeken. Er zijn inmiddels diverse boeken van mijn hand verschenen. Zoals vorige maand mijn nieuwste boek ‘Veel liefs!’, waarin weer veel ideeën staan. Voor nog meer inspiratie kunt u bij ons ook diverse cursussen volgen. Vooral voor de cursusdagen weten liefhebbers vanuit het hele land onze zaak te vinden.
Dat de inzet van mij en mijn team zo gewaardeerd wordt, bleek onlangs tijdens de verkiezing voor ‘beste zelfstandige winkel’. We werden de beste zaak van Noord-Holland en tijdens de finale maar liefst vierde van Nederland!
We zijn heel trots op dit resultaat. Maar zonder jullie enthousiaste beoordelingen en hartverwarmende reacties was dit niet gelukt.
Hartelijk dank daarvoor!
De koffie staat op vrijdag 29 en zaterdag 30 oktober voor u klaar om het 12,5 jarig jubileum met ons mee te vieren. En we trakteren ook nog op 12,5 % korting.

2 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd met dit prachtige jubileum en dat
  in deze moeilijke tijd wil toch wel wat zeggen.
  Hoop dat er nog vele succesvolle jaren bij komen.
  Gr. Els

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ook van mij van Harte Gefeliciteerd, een geweldige presatie ga zo door dames, helaas is de winkel me te ver, en kon ik vanwege mijn gezonhdid dit jaar geen beurs bezoeken maar ik hoop julie in maart 2011 weer in Den Bosch te zien, groetjes Wilma Peelen uit Altforst

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts with Thumbnails