vrijdag 9 juli 2010

Warm, druk en oranje

De hitte zal niemand vandaag ontgaan zijn. Maar ondanks die tropische temperatuur was het vandaag gezellig druk in de winkel. We hadden vandaag een aanschuifworkshop en maakten deze envelop kaarten. De temperatuur in onze cursusruimte was (vooral bij de ventilator) te doen. Buiten stond de demonstratietafel in de schaduw. Dit keer werd er echter niet gedemonstreerd, je kon er een kadolabel maken. In het oranje. Hoe kan het ook anders? Ik zal er morgen een foto van maken en op het blog zetten.

Dinsdag schreef ik over de 'Publieksprijs Beste Zelfstandige Winkel', waaraan wij meedoen. Vandaag begrepen we dat het niet helemaal duidelijk is, hoe je moet stemmen. Je moet namelijk meer stappen doorlopen dan je in eerste instantie denkt. Van de organisatie kregen we de volgende informatie:
Stap 1. Op www.wugly.nl/bzw staan alle deelnemers op een rij
Stap 2. U klikt op de winkel uit de lijst die u wilt beoordelen
Stap 3. Er verschijnt een scherm waarin u een beoordeling kan geven
Stap 4. Om de beoordeling te kunnen plaatsen, dient u zich te registreren, dan wel in te loggen bij wugly.
Waarom al deze gegevens? De organisatie van deze wedstrijd heeft deze gegevens nodig om duidelijk inzicht te werven in welke consumenten de beoordelingen plaatsen. Zo voorkomen ze fraude. U kan met uw account slechts eenmaal een beoordeling geven voor een bepaalde winkel. U kan deze beoordeling later wel aanpassen indien de ervaring met de winkel veranderd is. Daarnaast maakt u kans op diverse prijzen, en die kan de organisatie alleen uitreiken als zij gegevens in bezit heeft.
Stap 5. U ontvangt een e-mail waarmee u uw account kan activeren
Let op: Het activeren van een account is nodig voor het plaatsen van de review. Soms komt het voor dat de e-mail in het ongewenste postvak terecht komt.
Stap 6. Account geactiveerd = Beoordeling geplaatst!
De beoordeling verschijnt op de winkelpagina zodra het account geactiveerd is.
Indien u al een account had en u na het beoordelen direct heeft ingelogd, verschijnt de beoordeling al na stap 4.
Alle reviews van de betreffende winkel verschijnen onder de tab 'reviews' op de winkelpagina.
 

1 opmerking:

Related Posts with Thumbnails