zondag 30 oktober 2011

Nog weer een pakket voor de KreaDoe


Van woensdag 2 november t/m zondag 6 november is het weer KreaDoe-beurs in de jaarbeurs in Utrecht. Bij de ingang van Kreadoe worden voordeel-couponnen-boekjes verkocht. Van ons zit er ook een coupon in het boekje.  
Met die coupon betaal je voor een pakket geen € 4,90, maar € 2,50. In dat pakket zitten 8 vellen. Het zijn meestal oude vellen in een nieuw jasje. Een overzicht van de verschillende pakketten vind je op onze website. Ook staan daar allerlei voorbeelden bij. Je vind die pagina, door op de welkomst pagina van onze website op de link naast het logo van de KreaDoe te klikken.
Vandaag laat ik jullie weer wat voorbeelden zien, die mam maakte voor een pakket met paarse kaarsjes.

donderdag 27 oktober 2011

Voorbeelden KreaDoe voordeelcoupon


Hier zijn de voorbereidingen voor de KreaDoe in volle gang. Er komen bestellingen binnen, die weer klaargezet worden om mee te nemen. En er worden ook pakketten gemaakt. Dat heb je gister en eergister al kunnen lezen.
In die pakketten zitten 8 vellen, waar je met de bon uit het beursboekje geen € 4,90, maar € 2,50 voor betaalt. Het zijn meestal oude vellen in een nieuw jasje.Een overzicht van de verschillende pakketten vind je op onze website. Ook staan daar allerlei voorbeelden bij. Je vind die pagina, door op de welkomst pagina van onze website op de link naast het logo van de KreaDoe te klikken.
Vandaag laat ik jullie weer wat voorbeelden zien, die mam maakte voor een pakket. Een pakket met eendjes-vellen. Zijn ze niet schattig?

woensdag 26 oktober 2011

Meer oude vellen in een nieuw jasje



Zoals jullie gisteren hebben kunnen lezen, hebben we speciaal voor KreaDoe verschillende pakketten samengesteld. In die pakketten zitten 8 vellen, waar je met de bon uit het beursboekje geen € 4,90, maar € 2,50 voor betaalt. Het zijn meestal oude vellen in een nieuw jasje.
Een overzicht van de pakketten vind je op onze website. Ook staan daar allerlei voorbeelden bij. Je vind die pagina, door op de welkomst pagina van onze website op de link naast het logo van de KreaDoe te klikken.

dinsdag 25 oktober 2011

Oud vel in een nieuw jasje


Mam combineerde dit oude vel met bloemetjes met het vel met de groene stippen en met een vel met margrieten. Hiermee maakte ze deze kaarten.
Het vel met de kleine bloemetjes, het vel met de margrieten en het nieuwe vel met de groene stip vindt je in onze winkel en webwinkel.
Maar je kunt tijdens de KreaDoe ook een pakket kopen met deze vellen er in.
Speciaal voor KreaDoe hebben we verschillende pakketten samengesteld. In die pakketten zitten 8 vellen, waar je met de bon uit het beursboekje maar € 2,50 voor betaalt. Op onze website vind je allerlei ideeën, wat je met de vellen uit de pakketten kunt maken.

donderdag 20 oktober 2011

Aanschuifworkshop 21 en 22 oktober

Regelmatig geven we aanschuifworkshops.
Tijdens deze workshops maak je tegen een kleine vergoeding een kaart, spread of iets dergelijks. Je hoeft niet te reserveren, als er plaats is, kun je aanschuiven.

Op vrijdag 21 oktober van 10.00-17.00 uur en zaterdag 22 oktober van 10.00-16.00 uur is er weer een aanschuifworkshop.
We maken deze uitvouwbare sterkaart.

Het patroon vind je op onze website, bij 'werkwijzes'.
We gebruikten de volgende Marjoleine-vellen: witte kerstroos en green dot.

dinsdag 18 oktober 2011

Voorbeelden van de demonstratie

Afgelopen zaterdag waren er demonstraties tijdens de cursusdag. Er werd onder andere gedemonstreerd met het 'all in one'-systeem voor de cuttlebug. Hier zie je wat voorbeelden, die hiermee gemaakt zijn.
Er werd enthousiast op gereageerd en de mallen waren al snel op. Donderdag verwachten we de mallen weer binnen te hebben.
Het is ook verkrijgbaar in onze webwinkel.

maandag 17 oktober 2011

Gezellige cursusdag

workshop stempelen door Mam
Afgelopen zaterdag was er cursusdag. En wat een gezellige dag was het weer!
Om half 8 begonnen we met het klaarzetten van de tafels en het sjouwen van de spullen naar het dorpshuis. Een uurtje later begonnen de eerste cursisten al binnen te komen. En ze hadden er zin in! Na mijn welkomst-praatje wilde iedereen gelijk aan de slag. Er werd geknipt, geplakt, gestempeld en gecuttelbugd. En in de pauzes werd er bij de demonstraties gekeken.
Om een uur of half 5 hadden alle cursisten met elkaar ruim 450 kaarten gemaakt en keerde iedereen weer huiswaarts.
Wij ruimde onze spullen in de zaal op en kletsten nog even na. Mam, Marianne en ik ruimden alvast een paar spullen op en gingen om een uur of 8 voldaan weer naar huis.

zaterdag 15 oktober 2011

Vandaag cursusdag en demonstraties

Vandaag is onze cursusdag. Er zijn ook twee demonstraties. Niet alleen voor de deelnemers aan de cursusdag, maar ook voor andere geïnteresseerden.
We demonstreren hoe je papieren roosjes maakt en we demonstreren het 'all in one'-systeem voor de cuttlebug.
Deze demonstraties worden gegeven in het dorpshuis tegenover onze winkel, aan het Burgemeester P. Kromplein in Abbekerk. De demonstraties zijn van 10.00 uur tot 16.00 uur. Wellicht tot dan!

vrijdag 14 oktober 2011

Morgen cursusdag


Zoals jullie inmiddels vast wel weten, is morgen onze cursusdag. We hebben er al veel zin in!

Afgelopen week zijn we druk bezig geweest met alle voorbereidingen.
Ik heb de workshops met alle cursusleidsters doorgenomen, alle kaartjes gesneden en de overige materialen en gereedschapppen ingepakt. Ook het rooster is gemaakt.

Tijdens de cursusdag gebruiken we het magazijn om allerlei producten overzichtelijk uit te stallen.
Gisteravond heb ik de tafels in het magazijn verschoven en ben ik begonnen met het inrichten daarvan. Op de foto's hiernaast kun je daarvan al wat zien. Vandaag ga ik verder met het inrichten van het magazijn.

Deze week zijn er veel producten binnengekomen en opgehaald bij diverse groothandels. Er zijn onder andere nieuwe cuttlebug mallen binnen.

Ook van het Engelse tijdschrift 'Creativity' hebben we het kerstnummer weer.
We hadden dat kerstnummer al eerder, maar toen was het al snel op. We dachten dat we het niet meer bij konden krijgen, maar hebben er nu toch weer wat binnen. Er zitten gratis stempels bij dit kerstnummer. Wees er snel bij, vorige keer waren ze zo op.


Tijdens de cursusdag van morgen zijn er ook twee demonstraties. Niet alleen voor de deelnemers aan de cursusdag, maar ook voor andere geïnteresseerden.
We demonstreren hoe je papieren roosjes maakt en we demonstreren het 'all in one'-systeem voor de cuttlebug.
Deze demonstraties worden gegeven in het dorpshuis tegenover onze winkel, aan het Burgemeester P. Kromplein in Abbekerk. De demonstraties zijn van 10.00 uur tot 16.00 uur. Wellicht tot dan!

donderdag 13 oktober 2011

Nog meer tweeluikjes van canvasdoeken

gemaakt door Addy

Afgelopen vrijdag en zaterdag was er een aanschuifworkshop in de winkel. We hebben toen tweeluikjes gemaakt van canvasdoeken. Er zijn toen hele leuke tweeluikjes gemaakt!

Addy en Nicoline hebben hun tweeluikjes thuis nog verder uitgewerkt. Ze stuurden me foto's van het resultaat. Je ziet ze hier.
Wat zijn ze mooi geworden!!!

Addy maakte roosjes op haar tweeluikje en Nicoline gebruikte de cuttlebug er nog bij.
Zowel het maken van roosjes, als het gebruik van de cuttlebug kun je tijdens de demonstraties van aanstaande zaterdag zien.
Bij de demonstratie van de cuttlebug wordt het 'all in one'-systeem gedemonstreerd. In het blog van gisteren kun je daar meer over lezen.

gemaakt door Nicoline

woensdag 12 oktober 2011

'All in one' voor de cuttlebug

In de nieuwsbrief van de groothandel zagen we het 'all-in-one'-systeem voor de cuttlebug voor het eerst. We waren nieuwsgierig geworden en hebben tijdens de open dag van de groothandel bij de demonstratie ervan staan kijken. Een erg leuk systeem. Je kunt met de losse elementen zelf een compositie samenstellen, die je met behulp van je cuttlebug kunt embossen.

Het leek me wel wat voor een demonstratie tijdens de cursusdag. Dus ging ik van de week aan de slag om er voorbeelden van te maken. En wat bleek... Het is nog leuker dan ik dacht! Wat een mogelijkheden!

Wil je ook weten hoe het werkt? Zaterdag 15 oktober wordt het tijdens onze cursusdag gedemonstreerd.
Deze demonstratie wordt gegeven in het dorpshuis tegenover onze winkel, aan het Burgemeester P. Kromplein in Abbekerk. De demonstratie is van 10.00 uur tot 16.00 uur.
Ook is er nog een presentatie van mijn nieuwe boek 'Roses for you'.

dinsdag 11 oktober 2011

Paarse met groene creaties



Vandaag laat ik jullie weer wat creaties zien, die me gemaild zijn. Ditmaal in het paars met groen.

Het kadolabeltje hierboven maakte mam. De grote witte bloem is een bloemrondje van Romak.


Annette maakte de opkikker-kaart hiernaast met daarin wat theezakjes.


En mam maakte ook nog dit leuke tasje. De cijfers maakte ze met behulp van de cricut.

Ze maakte er een roosje op. In mijn nieuwe boek 'Roses for you' laat ik je met duidelijke stap-voor-stap foto's zien hoe je zo'n roosje kunt maken.
Wil je de kaarten uit dit boek zien? Op zaterdag 15 oktober, tijdens de cursusdag, geef ik een presentatie van de kaarten uit mijn boek. Ook laat ik je dan zien hoe de roosjes gemaakt worden.


maandag 10 oktober 2011

En nog weer een klein beetje...


Vandaag weer een tipje van de sluier...
Een klein beetje laat ik jullie nu zien van één van de vier workshops, die we zaterdag op de cursusdag geven.

Heb je ook interesse om zaterdag 15 oktober kerstkaarten te komen maken? Dat kan! Op onze website vind je bij 'cursusdagen' meer informatie.

zondag 9 oktober 2011

Nog weer een klein beetje...


Vandaag laat ik weer een heel klein beetje zien van de kaarten van de cursusdag.
Natuurlijk gaan we ook stempelen. Voor de workshop hebben we stempels van sneeuwpoppen uitgekozen, zijn ze niet enig?


Wil je ook deelnemen en stempelen op onze cursusdag? Dat kan! Op onze website vind je bij 'cursusdagen' meer informatie.

zaterdag 8 oktober 2011

Weer een klein beetje...


Gisteren liet ik al een heel klein beetje zien van de kaarten van de cursusdag.
Vandaag weer een heel klein beetje, van één van de andere workshops.
En zal ik nog wat verklappen?... Voor deze workshop heb ik ook een patroon gemaakt, voor een kaart in een bijzondere vorm...

Wil je meedoen? Dat kan! Op onze website vind je bij 'cursusdagen' meer informatie.

vrijdag 7 oktober 2011

Een klein beetje...


Volgende week, op zaterdag 15 oktober, is er cursusdag. Jullie zijn vast al wel nieuwsgierig wat we gaan maken, daarom laat ik een heel, heel klein beetje zien...
Binnenkort nog meer kleine beetjes...

En wil je meedoen, er zijn nog enkele plaatsen vrij. Op onze website vind je bij 'cursusdagen' meer informatie.

dinsdag 4 oktober 2011

Aanschuifworkshop 7 en 8 oktober


Regelmatig geven we aanschuifworkshops.
Tijdens deze workshops maak je tegen een kleine vergoeding een kaart, spread of iets dergelijks. Je hoeft niet te reserveren, als er plaats is, kun je aanschuiven.


Op vrijdag 7 oktober van 10.00-17.00 uur en zaterdag 8 oktober van 10.00-16.00 uur is er weer een aanschuifworkshop.
We gaan zo'n tweeluikje maken van canvasdoeken. Op het canvasdoek kunnen foto's, gedichtjes, en / of andere afbeeldingen worden geplakt.
De foto's die wij gebruikt hebben, zijn ongeveer 10 x 15 cm.

maandag 3 oktober 2011

Canvasdoek met stempels

Vorig jaar gaf mam een cursus stempelen, waarbij er canvasdoeken gedecoreerd werden. Dit seizoen staat de cursus weer op het programma. En mam maakte een paar nieuwe voorbeelden, die je hier ziet. Ze zijn weer erg leuk geworden.
Heb je ook interesse om deze cursus te volgen? Er is nog plaats op woensdag 5 oktober, dinsdag 11 oktober en donderdag 10 november. Kijk voor meer informatie op onze website bij 'cursussen'.
Maar ook tijdens de aanschuifworkshop van deze week gaan we met canvasdoeken aan de slag. Die zijn weer heel anders. Met foto's en zonder stempels. Maar daarover morgen meer...